Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 540 7432

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD ÁFONYA - 1 DOBOZ

Ár:
1.590 Ft

Az egyik legjobb áfonyás hevítőrúd amit valaha elkészítettek. Kellemes áfonyás ízhatás egy csipetnyi mentollal megfűszerezve. Ezt ki kell próbálnia

Gyártó cikkszám: NIKOTINIS
Cikkszám: GEN-AF
Elérhetőség: 78 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: GENMIST
Vonalkód: 6970080657880
Kiszerelés
1 doboz / 20 szál
Típus
Áfonya
db

Leírás és Paraméterek

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD BLUEBERRY - 1 DOBOZ

Ön is sokszor gondolkozott már azon, hogy le kellene szoknia a hagyományos dohányzásról? A környezete sem kedveli hogy folyamatosan füstöl, és büdös szagot áraszt magából és a ruhatárából? Megszabadulna az általános cigarettától való függősségétől? Itt most a legjobb helyen jár, a Genmist termékcsalád elhozta most Önnek a legújabb generációs hnb technológiával készült termékcsaládját, mely jelenleg már 7 ízben elérhető  Magyarországon is.

Amit a Genmist Blueberry hevítőrúd termékről érdemes tudnia.

A Genmist Áfonya termék egyáltalán nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános dohánykoncesszióval rendelkező, dohányboltokban kapható cigaretták és dohány termékek. A Genmist Áfonya ízesítésű nikotinos de minden esetben dohánymentes készítményei nem füstölnek egyáltalán, és nem keletkezik semmiféle égési termék sem. A Genmist hevítőrúd alacsony nikotin tartalmú dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezáltal jóval egészségesebbek lehetnek mint a az országos dohányboltokban megvásárolható általános cigaretták. A Gen stick termékeket soha, semmilyen körülmények között meggyújtani sem kell, csak szükség van egy hevítő készülékre, mely használatával Ön szinte bárhol és a nap bármely szakában kedvére szívhatja és élvezheti a Genmist termékcsalád Blueberry elnevezésű termékét. A Genmist nikotinos de dohánymentes termékek akkor is jó választás lehet, ha Ön már jó ideje szeretne megszabadulni a normál dohányzás okozta kellemetlen mellékhatásoktól. Társasági élete középpontjában biztosan igazán népszerűvé válhat, mivel nem kell folyamatosan kijárnia a büdős cigarettát szívni, vagy épp a társaságának tagjainak nem kell elviselnie a dohányzás utáni kellemetlen szagokat pl bűzölgő szájszag, vagy a ruhájábó áradó erős füstszag. Az egészsége is jobbá válhat, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin tartalommal bíró normál büdös cigiket szívja. Nagyban segíthet a Genmist Áfonya heet stick abban is ha Ön már jó ideje a leszokás gondolatával kel és fekszik, de egyenlőre sikertelen volt minden próbálkozása. A Genmist alacsony nikotin tartalmú és dohánymentes termékcsaládja kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartására válassza akár az áfonyás terméket akár a további 6 íz bármelyikét.

Kinek való a Genmist Blueberry termék?

A Genmist által kifejlesztett Áfonya ízhatású termék azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlott, akik a klasszikus dohány íz mellett szeretnének egy kis gyümölcsös ízhatást is érezni - ebben az esetben áfonyát és egy csipetnyi mentolt. Ez a nikotinos de dohánymentes termék igazán közel áll ízben a rendes, klasszikus dohányízéhez de emellett még egy kellemes áfonyás aroma is közrejátszik abban hogy még kellemesebb ízélményt kaphasson. Kellően karakteres és erős ízhatást biztosít a használója számára. Az Áfonya hevítőrúd segítségével Ön átélheti a klasszikus dohányzás élményét számos káros mellékhatástól mentesen.

A Genmist Blueberry a következő összetevőket tartalmazza:

Tea Ext. - 5-25% Lotusz levél ext. - 5-20% Glicerin - 10-30% Propilén-glikol - 10-20%  N-Ethyl-pmenthane-3-carboxamide - 12,41% Triacetin - 5,62% Trimethyl isopropyl butanamide -  3,79% L-Lentol - 2,62% 3-methyl-cyclopentane-1,2-dione - 0,47% Gamma dekalakton - 0,29%  1,2-propanediol-1-acetate - 0,25% Kávé ext. - 0,61% Nikotin - 1% Vanilin - 0,36% Ecetsav - 0,32%..

A Genmist Blueberry hevítőrúd mely hevítőkkel kompatibilis:
A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az Iqos, Pluscig, Lambda, Ibuddy, Sixhill CCobato hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a Gemist hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a Genmist Áfonya termékhez.
Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

A Genmist Áfonya hevítőrudak alkalmazása:

A Genmist Áfonya, áfonyás ízesítéssel ellátott termékek alkalmazása kimondottan egyszerű. Nincs más dolga, mint az Ön által használt hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján betennie a hevítőrudat. Általában ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a kis dobozból, és belehelyezi az Ön által használt hnb készülékbe, majd ezt követően a hevítő készüléket a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezek után a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a benne lévő terméket, adott esetben a Genmist áfonyás ízesítéssel ellátott Blueberry elnevezésű nikotinos de dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Mikor az Ön kezében lévő hevítő rezegni kezd, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Azonban érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék takarításával kapcsolatban. Ezt azért mindenképp figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Genmist Blueberry hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

Kiszerelés:
1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

A Genminst Blueberry hevítőrúd előnyei:

  • Nem általános cigi
  • Enyhén mentolos csak
  • Alacsony nikotin tartalom,
  • Nem tartalmaz egyáltalán dohányt
  • Kátránytól mentes,
  • Kevésbé lehet káros az egészségére,
  • Leszokásban is segítségére lehet,
  • Nem zavarja kellemetlen füsttel a közvetlen környezetét.
  • Kezén, bőrén és ruháin sem érezhetők a kellemetlen büdös szagok

Figyelmeztetés!
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

nikotin tarttalom Tartalmaz nikotint

Gyártói leírás

Az új Genmit Áfonyás ízesítésű hevítőrúd dobozának hátoldalán a következő információkat olvashatja, mely egy részét a termékhez elkészített biztonsági kap alapján készítettünk el.

GENMIST NIKOTINOS gyógynövényes hevítőrúd - ÁFONYA ÍZESÍTÉSSEL
Gyártó: Shenzhen NIOO LAB co., ltd
Forgalmazó: OutletClub.hu Kft. 1134. Budapest, Angyalföldi út 5/b
Összetétel: Tea Ext. - 5-25% Lotusz levél ext. - 5-20% Glicerin - 10-30% Propilén-glikol - 10-20%  N-Ethyl-pmenthane-3-carboxamide - 12,41% Triacetin - 5,62% Trimethyl isopropyl butanamide - 3,79% L-Lentol - 2,62% 3-methyl-cyclopentane-1,2-dione - 0,47% Gamma dekalakton - 0,29% 1,2-propanediol-1-acetate - 0,25% Kávé ext. - 0,61% Nikotin - 1% Vanilin - 0,36% Ecetsav - 0,32%.
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
 A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK
www.HevitoRudak.hu  +36203429947
 

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!